Τι Κάνουμε

Μια πετυχημένη εταιρεία παραγωγής πρέπει να μπορεί να ισορροπεί το όραμα της με τις λεπτομέρειες τις κάθε δουλειάς και τις μεγάλες ιδέες με τα πρακτικά ζητήματα.  Στη Boo Productions, οργανώνουμε δημιουργικές και τεχνικές ομάδες συντελεστών ανά περίπτωση, ανακαλύπτουμε τοπικά ταλέντα και τα κάνουμε cast στο λεπτό, συντονίζουμε τα πάντα στην τοποθεσία ή στο χώρο των γυρισμάτων, είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, διαχειριζόμαστε τις μικρές και μεγάλες καταστροφές της τελευταίας στιγμής, προλαμβάνουμε το χάος και «το σώζουμε» όποτε χρειαστεί.

Συγχρόνως, έχουμε πάντα υπόψη μας το budget και τα deadlines, αλλά αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είναι ότι πραγματικά προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι έχει στο μυαλό του ο πελάτης, ώστε να γίνουμε κοινωνοί της ιδέας, να την κάνουμε κτήμα μας και να μπορέσουμε να την εξελίξουμε και να την πάμε στο επόμενο επίπεδο.

Ο ενθουσιασμός και η αφοσίωσή μας σε αυτό που κάνουμε, είναι απλά γιατί μας αρέσει να βλέπουμε δημιουργικές ιδέες να μεταμορφώνονται σε παραγωγές. Θέλουμε να είμαστε μέρος της μαγείας!

ΒΡΑΒΕΙΑ

Τα τελευταία 8 χρόνια, η Boo Productions έχει βραβευτεί με πολλούς τίτλους, όπως αυτόν της “Εταιρείας Παραγωγής της Χρονιάς” για το 2014 στα ελληνικά βραβεία διαφήμισης Ermis Awards και έχει συμπεριληφθεί στα SHOTS 2010 με τηλεοπτικό σποτ για την ελληνική αγορά.   Μερικοί από τους πελάτες μας είναι οι The Newtons Laboratory, Black Cherry, MullenLowe Athens, Havas Worldwide Athens, Ten Four, 33 Communication, McCann Ericsson Athnens, Bold Ogilvy, καθώς και πολλοί άλλοι.

Επιπλέον, οι τρεις ταινίες μεγάλου μήκους της Boo, πρόσφεραν διεθνή φήμη στην εταιρεία, από την πρόταση για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας του Κυνόδοντα ως το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού του Attenberg στη Βενετία το 2012, και της επιλογής του ιδίου για να διαγωνιστεί επίσημα στο Sundance Film Festival του 2013.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2013

Ισολογισμός Χρήσης 2013

Αναμορφωμένος Ισολογισμός Χρήσης 2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2014

Ισολογισμός Χρήσης 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2015

Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις

Πρόσκληση Μετόχων Σε Τακτική Γενική Συνέλευση