Η Ελλάδα σε πρώτο πλάνο

Η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη χώρα της Ε.Ε. με πανέμορφες τοποθεσίες, εκπληκτικό φως και σχεδόν ιδανικές καιρικές συνθήκες όλο το χρόνο. Σε υπαίθριους χώρους, μπορούν να πραγματοποιηθούν γυρίσματα ή φωτογραφήσεις από τον Απρίλιο ως τον Οκτώβριο με μέση ηλιοφάνεια τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα, και θερμοκρασίες από 25-30°C.Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει λόγος να αναζητήσει κανείς μακρινούς κι εξωτικούς προορισμούς για να βρει αυτό που ζητά για μια άψογη παραγωγή. Η Ελλάδα είναι η απάντηση.

Η Boo έχει μακρά ιστορία σε συμπαραγωγές και σε συνεργασίες με τοπικές ή πολυεθνικές εταιρίες παραγωγής στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να κάνουμε ένα γύρισμα επιτυχία. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι σύμφωνες με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρότυπα, από την προ-παραγωγή ως το τελικό αποτέλεσμα. Η έμπειρη ομάδα παραγωγής μας θα αναλάβει κάθε μικρή λεπτομέρεια της διαδικασίας του γυρίσματος, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τοποθεσίες στην Ελλάδα

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας, μας έχουν προσφέρει εκτενή γνώση των εκπληκτικών τοποθεσιών που είναι διαθέσιμες σε όλη την Ελλάδα, στο ηπειρωτικό κομμάτι της χώρας αλλά και στα νησιά.

Ακριβώς μεταξύ δυο κόσμων, Ευρώπης και Ασίας, η Ελλάδα προσφέρει ιδανικές τοποθεσίες για γυρίσματα σε όλη την ηπειρωτική χώρα αλλά και στα πανέμορφα νησιά της, τα «κοσμήματα» της Μεσογείου. Καμιά άλλη χώρα δεν συνδυάζει τοποθεσίες τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, τοπία τέτοιας απαράμιλλης και αντιφατικής ομορφιάς, νερά τόσο βαθύ γαλανό όσο αυτά του Αιγαίου, αμμουδιές τόσο λευκές ή χρυσές όπως του Ιωνίου και του Κρητικού πελάγους.

Σε καμιά άλλη χώρα δεν μπορείς να τραβήξεις πλάνα με φόντο την Ακρόπολη ή τόσα άλλα αρχαιολογικά μνημεία, απ’ το Σούνιο στην Ολυμπία, στους Δελφούς κι ως τα παλάτια της Κνωσού. Πουθενά αλλού δεν θα βρεις τη γραφικότητα των πέτρινων σπιτιών στα χωριά της Πελοποννήσου ή των ασβεστωμένων εκκλησιών στις Κυκλάδες, τους ανεμόμυλους της Μυκόνου ή την ηφαιστειακή καλδέρα της Σαντορίνης. Η λίστα δεν τελειώνει. Η Ελλάδα μπορεί να δώσει τη λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη γυρίσματος με τοπία απίστευτης φυσικής ομορφιάς, διαφορετικής κάθε εποχή του χρόνου. Ελλάδα. Αξίζει να τη γυρίσεις.

Πλεονεκτήματα-κλειδιά για την επιλογή της Ελλάδας σαν τοποθεσία:

  • Ιδανικές καιρικές συνθήκες, ηλιοφάνεια και ήπιες θερμοκρασίες σχεδόν όλο το χρόνο.
  • Το διεθνώς φημισμένο Ελληνικό Φως, που έχει εμπνεύσει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο εδώ και αιώνες.
  • Μικρή χώρα με άριστη υποδομή για διαμονή και μετακίνηση.
  • Τεράστια γκάμα και επιλογές από τοποθεσίες: αστικό τοπίο, εξοχή, νησιά, παραλίες, βουνά, κ.ά.
  • Ελληνική γαστρονομία και ελληνική φιλοξενία με όλες τις ανέσεις του δυτικού πολιτισμού.